Neem contact op

  Bel ons op

  0472500317

  Stuur een mail naar

  hello@dailyfuel.be

  Bel ons op

  0474135610 (whatsapp available)

  Stuur een mail naar

  hello@dailyfuel.be

  Maar hoe kan ik...

  Geen zorgen, we hebben een opsomming gemaakt van de meest gestelde vragen.

  De houdbaarheidsdata staan vermeld op alle individuele verpakkingen. Deze datum is afhankelijk van de gebruikte producten. Onze maaltijden kunnen gedurende minimum de volledig werkweek in de koelkast bewaard worden.

  Wij werken met een gesealde verpakking, wat de houdbaarheid ten goede komt.

  Opwarminstructies staan altijd vermeld op de voorkant van onze maaltijden. Alle maaltijden kunnen in de huidige verpakking in de microgolf opgewarmd worden. Prik enkele gaatjes in het plastic en plaats de maaltijd gedurende een viertal minuten in de microgolf op 750 WATT.

  Onze ovengerechtjes hebben een apart schaaltje die opgewarmd kunnen worden in de oven.

  Aangezien wij met uitsluitende verse producten werken, kun je de maaltijden zeker invriezen. De smaak en/of kwaliteit kan hier echter wel wat door wijzigen.

  Ja! Wij voorzien een gratis thuislevering voor bestellingen vanaf 100€. Voor bestellingen met een waarde minder dan 100€ rekenen wij een leveringskost aan van 4,99€.

  Afhalen bij één van onze samenwerkende delivery points is uiteraard steeds gratis!

  Wij plaatsen steeds ons menu online op maandag. De maaltijden kunnen elke week besteld worden tot en met donderdagmiddag 13u voor de week erna. De bereiding van de maaltijden gebeurt in het weekend. De leveringen aan afhaalpunten en aan huis gebeuren steeds op maandag.

  Wij hebben deze maaltijden samengesteld met oog op een evenwichtig voedingspatroon. Ze bevatten steeds een minimum aan verse, kwaliteitsvolle groenten en een goede eiwitbron (min. 20g per maaltijd). Bovendien kun je bij de meeste gerechten zelf kiezen in welke mate je koolhydraten aan je maaltijd toevoegt. Alle macronutriënten zijn te raadplegen op de website zodat jij onze maaltijd perfect binnen je voedingsdoel kan integreren. 

  Wij hebben een hele reeks vaste recepturen maar passen deze wekelijks aan. Zo kunnen wij voldoende variatie aanbieden en toch seizoensgebonden aanpassingen doorvoeren. Af en toe worden nieuwe recepturen bijgevoegd.

  Allergenen worden zowel op de website als op de verpakking van elke maaltijd vermeld. Wij maken van elk gerecht een analyse van de grondstoffen en mogelijke allergenen. Het is echter niet mogelijk om een totale afwezigheid van sporen van een bepaald allergeen te garanderen.